XO Cell Plasma

De behandeling met XO Cell Plasma haalt de toxine uit de cellen. Het is dan ook geen wonder dat hier verbluffende resultaten mee behaald worden. Door het ontladen tijdens de XO Plasma behandeling wordt de natriumpomp van de cellen geactiveerd. Elke cel werkt als een soort pomp waarbij afvalstoffen de cel uitgepompt worden en voedingsstoffen de cel ingepompt worden. Deze wisselwerking van natrium- en kalium ionen verhoogt de activiteit van het celmembraan.

De technologie stimuleert de fysiologische (natuurlijke) processen in de cellen, waardoor versteviging en verbetering worden bewerkstelligd. Tegelijkertijd ondersteunt deze de uitscheiding van endogene metabolische afvalstoffen en de vochtbalans op celniveau.

XO Plasma face streaming is een bio-stimulatie in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen- en elastinevezels gestimuleerd. Dit effect in combinatie met de herstructering van bindweefsel geeft de behandelde regio een extra boost voor stevigheid en volume.
Simpelweg gezegd: er wordt een uitvoer van afvalstoffen en invoer van voedingsstoffen verkregen. Dit proces is gelijk aan het functioneren van de cellen op jonge leeftijd.
Bij het behandelen van bijvoorbeeld een litteken of rimpelvorming rondom de mond zien we al na één behandeling een verbluffend resultaat. De huidstructuur is verfijnd, logisch dat we hier veel huidproblemen en -veroudering mee kunnen oplossen.

Hoe werkt het?

Het apparaat glijdt langzaam over de huid. De plasmabundel doordringt alle huidweerstand en kan heel precies gericht worden op de probleemgebieden. De plasmastroom genereert een samenspel tussen vrije negatief geladen elektronen en positieve ionen. Deze vrijgekomen energie creëert een regeneratie (vernieuwing) in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen.

Onmiddellijke en lange termijn resultaten Deze speciale behandeltechniek is als het ware fysiotherapie met koud plasma (niet warmer dan 38 graden). Bij Plexr, de medicinale Plasma wordt er met de warme techniek gewerkt.

Is het pijnlijk?
Nee, het voelt zelfs zeer aangenaam aan. De cliënten ervaren de behandeling als zeer ontspannend.

XO Cell Plasma wordt voornamelijk gebruikt voor cosmetische behandelingen: Anti-aging tegen diepe rimpels en huidveroudering
Vernieuwing en stimulering van de huidflexibiliteit, verhelderend en hydraterend
Acné-behandeling, het vereffenen en regeneren van de huid
Revitalisering, voeding en vernieuwing van het evenwicht in de weefsels.

Effecten XO Cell Plasma streaming

Fijne lijntjes verdwijnen | Diepe lijnen vervagen | Fijnere poriën | Betere doorbloeding | Cel activiteit wordt geprikkeld | Betere huidconditie | De huid wordt voller en steviger | Huid verstrakking | Bacterie dodend | Mobiliseert de cel activiteit | Aanmaak collageen en elastine | Bereikt de diepere huidlagen
Direct zichtbaar na één behandeling! Voor maximaal resultaat adviseren we zes tot acht behandelingen.

Contra-indicaties voor deze behandeling: Zwangerschap, Epilepsie, Acute ontsteking of infectie in het te behandelen gebied, Geïmplanteerde medische apparatuur bijv. pacemaker, enz., Metalen implantaten, Kanker, Hartgerelateerde medische klachten
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van deze nieuwe behandeltechniek zoals een complete gelaatsbehandeling, regionale probleemgebieden (rondom mond/ogen) en/of  als kuur. Tevens kan XO Cell Plasma streaming als deelbehandeling ingepast worden in een bestaande behandeling voor extra stimulatie en activatie.

Plasma Streaming geeft de individuele cel nieuwe energie waardoor de huid er jonger en stralender uitziet!

Scroll to top