Sub Cutane Matrixmassage

De onderhuidse bindweefsellagen worden ook wel de fascia (Latijnse benaming) genoemd. Dit bindweefsel vormt een netwerk, omdat het alle delen van het lichaam omhult en verbindt, dus ook in het gezicht. In de fascia zitten onder meer zenuwen, collageen en eiwitstrengen. Deze zijn o.a. verantwoordelijk voor de stevigheid en het vochtgehalte van de huid. Ook werkt het als een afvaldepot:

Versuikering | Melkzuur | Verklevingen | Verstopping/stuwing | Stress

Door verhardingen in het bindweefsel en gespannen spieren ziet de huid er ouder uit dan ze is. Energiebanen kunnen geblokkeerd zijn of door verstopte lymfevaten ontstaan bijv. kringen rond de ogen.
De Subcutane Matrixmassage reactiveert de huid en de onderliggende lagen. De massage bewerkstelligt al rollend en kloppend een keten van activiteiten in het bindweefsel, de fascia, de lymfevaten en de spieren. De energie gaat weer stromen en de gezichtsuitdrukking wordt weer ontspannen. Subcutane Matrixmassage is de wens van elke huid:

Ontspant de spieren | Ontspant de fascia | Vermindert verhardingen |  Vermindert verklevingen | Stimuleert de bloedsomloop | Activeert de lymfestroom

De Subcutane Matrixmassage wordt uitgevoerd met de Matrixrollers. De massage in het gelaat wordt uitsluitend in de salon uitgevoerd met de daarvoor speciaal ontwikkelde ergonomische matrixrollers. Voor het lichaam zijn er Matrixrollers van groter formaat, geschikt voor zowel salonbehandeling als thuisgebruik. Om het bindweefsel in de huid van o.a. (boven)benen, (boven)armen, heup en buik te masseren kunt u dagelijks de Body Matrixroller gebruiken.

Cellulite en cellulitis is niet hetzelfde! Help, ik wil geen putjes in mijn billen!

Een veel voorkomend verschijnsel is cellulite. Verwar dit niet met cellulitis, want dat is namelijk een ontsteking van het onderhuids bindweefsel.

Bij cellulite is er geen sprake van ontsteking, maar van een verkleving en zwelling van de onderhuidse bindweefselstructuur. De vetcellen zwellen op door vocht en/of door giftige stoffen en/of door verkeerde voeding. Hierdoor wordt cellulite steeds meer zichtbaar. Dit komt hoofdzakelijk door genetische factoren en hormonen, die een grote rol spelen bij het ontstaan van cellulite.
Helaas kun je cellulite niet verminderen of laten verdwijnen door alleen een crème aan te brengen. Het masseren van de huid heeft echter wel een zeer positief effect, omdat je hiermee de doorbloeding stimuleert.

Met gebruik van de crème en de body matrix roller heeft u een optimale combinatie om de cellulite te reduceren of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Bij consequent gebruik brengt u de doorbloeding op gang, vet en vocht emulgeren, met als resultaat het verdwijnen van de putjes.

Scroll to top