Silver Colloidaal

Deynique is erin geslaagd 3 vormen zeer stabiel Colloïdaal zilver te produceren.
Silver Colloïdal als voedingssupplement voor inwendig gebruik.
Silver Skin Gel met Aloë Vera en Propolis voor uitwendig gebruik.
Silver Skin Fluid met Aloë Vera als spray voor uitwendig gebruik.

Deze producten zijn bij uitstek geschikt voor thuisgebruik voor de behandeling van irritaties, wondjes of ontstekingen bij mens en dier.

Van oudsher: Grootmoeder deed al gedurende de zomer een zilveren muntje in de melk, zodat deze niet zou bederven. De oude Grieken wisten al van de waarde en de werking van zilver. Zo aten de bevoorrechten hun voedsel uit zilveren borden en bewaarden ze hun eten in zilveren dozen. Het bloed van de adellijken had door de zilversporen een lichte blauwtint. Niet voor niets werden ze blauwbloedigen genoemd. Voor de ontdekking van antibiotica werd colloïdal zilver tegen alle ongemakken, van A tot Z, ingezet. Momenteel wordt er opnieuw onderzoek gedaan. Steeds meer ziekteverwekkers zijn immuun tegen antibiotica.

Wat is colloïdaal zilver?
De Renaissance van het beste van het beste van de natuurlijke geneeskunst! Op grond van opzienbarend wetenschappelijk onderzoek in de Verenigde Staten is Zilver een zeer effectief antibioticum gebleken. In de vorm van zeer fijne deeltjes werkt het niet alleen, zoals bij de gebruikelijke antibiotica normaal is, maar bestrijdt het ook met succes virussen, schimmels en parasieten.
Deze Zilveroplossing is onder de naam “Colloïdaal Zilver” als een soort wondermiddel de geschiedenis ingegaan. Een antibioticum doodt misschien een half dozijn ziekteverwekkers. Zilver daarentegen werkt tegen circa 650 soorten (bacteriën, schimmels en virussen!).

Bovendien is Zilver totaal niet giftig, heeft het dus geen bijwerkingen en geen wisselwerkingen met medicijnen. In “vitro”-pogingen hebben aangetoond, dat Colloïdaal Zilver ziekteverwekkers in vijf tot zes minuten elimineert. Colloïdaal zilver is de uitkomst van tientallen jaren wetenschappelijk onder zoek en een subtiel fabricageprocédé. Het is zilvercolloïde in zuivere vorm voor therapeutisch gebruik, in de vorm van een suspensie van microscopisch kleine zilverdeeltjes in gedemineraliseerd water.

Bovendien is Zilver totaal niet giftig, heeft het dus geen bijwerkingen en geen wisselwerkingen met medicijnen. In “vitro”-pogingen hebben aangetoond, dat Colloïdaal Zilver ziekteverwekkers in vijf tot zes minuten elimineert. Colloïdaal zilver is de uitkomst van tientallen jaren wetenschappelijk onder zoek en een subtiel fabricageprocédé.
Het is zilvercolloïde in zuivere vorm voor therapeutisch gebruik, in de vorm van een suspensie van microscopisch kleine zilverdeeltjes in gedemineraliseerd water.

Als colloïdal zilver ergens een virus, schimmel of bacterie tegenkomt (werkt alleen bij eencellige ziekteverwekkers), verlamt het onmiddellijk diens zuurstof-stofwisselingsenzym. De ziekteverwekker stikt en sterft binnen enkele minuten, vaak nog sneller, en wordt door het immuun-lymfestysteem uitgescheiden.

De toepassing van Colloïdaal Zilver
Zeer gunstig schijnt de inzet van Zilver bij HIV-infecties te zijn, omdat het kennelijk de T-cellen in hun strijd tegen pathogene micro-organismen ondersteunt en als een “tweede immuunsysteem” werkt, d.w.z. dat het opportunistische infecties, die het werkelijke probleem schetsen, effectief bestrijdt. Bij de Amerikaanse en Russische ruimtevaart wordt Zilver voor doding van ziektekiemen in gerecycled water aan boord van spaceshuttles gebruikt. Veel internationale luchtvaartmaatschappijen gebruiken Zilveren filters voor hun water, om dit voor veiligheid voor hun passagiers te zuiveren.
Samenvattend:
Door de colloïdaal-zilvergenerator gefabriceerd zilverwater, in de modernste en genormaliseerde toepassingsvorm, is een krachtig natuurlijk, en antibiotisch werkend middel zonder bijwerkingen, ter bestrijding van allerlei infectiesoorten. Colloïdaal zilver elimineert alleen ziekteverwekkers in het lichaam. Het is absoluut niet giftig. Resistentie-opbouw is niet mogelijk.
Als Colloïd heeft het geen wisselwerkingen. Als zuiver mineraal element is Colloïdaal Zilver geen medicijn. Colloïdaal zilver kan wetenschappelijk en goedkoop gefabriceerd worden. Door de “Food and Drug Adminitration” van de Verenigde Staten is het als voedingssupplement aangemerkt.

Wat zijn de gebruiksmogelijkheden?
Colloïdaal zilver is incidenteel te gebruiken of als kuur. Men kan het aanwenden bij Acne, Psoriasis, voetschimmel, open wonden, hulp bij wratten. Alsmede bij alle met virussen in verbinding staande ziekten en gistinfecties. Het is hét EHBO middel bij voorvallen zoals stoten, vallen, kneuzingen, huidbeschadiging door verbranding (zon, hete voorwerpen, vloeistoffen) en jeuk. Vooral bij kinderen of dieren is het bijzonder goed aan te wenden, omdat het niet prikt en direct verlichting geeft. Ook voor de heren is het een goed product voor na het scheren o.a. door de verkoelende en kalmerende werking.

Kortom een aanrader voor in huis, op het werk en op reis zoals vakantie en dagjes-uit.

Scroll to top