Saka Water

Saka water is een eersteklas, geheel natuurlijk mineraalwater. Het wordt gewonnen uit een pure en beschermde bron. Het is een zuiver en bijzonder water dat slechts op een paar plaatsen op de wereld te vinden is.

Veel water komt uit dicht aan de oppervlakte liggende bronnen, uit rivieren of uit gletsjers. Dat water is dus al heel lang in contact geweest met de buitenlucht/ atmosfeer. Bij Saka water is dat niet het geval. Dit komt van diep gelegen bronnen en wanneer u een fles Saka mineraal water opent, is dat het eerste moment in duizenden jaren waarop het water in contact komt met de buitenlucht. Saka water

Saka water is een 100% natuurlijk alkalisch mineraal water. Het wordt gehaald uit een zuivere, beschermde watervasthoudende laag in het ongerepte Koroglu gebergte. Het wordt vervolgens gebotteld onder ultra-hygiënische omstandigheden. Onaangetast van bron tot fles. Zoals de natuur het heeft bedoeld.

Saka water heeft de unieke mineralenbalans. Hierdoor is Saka ongelooflijk zacht van smaak en wordt het bijzonder goed door het lichaam opgenomen. Er worden geen additieven en/of schadelijke chemicaliën toegevoegd. De kwaliteit van Saka water en de zuiverheid van de bron en natuurlijke mineralen is officieel erkend door SGS Fresenius Instituut.

Naast de hoge alkalische waarde (pH 8.22) en de zachte smaak van Saka water, zorgen de essentiële mineralen ervoor dat u Saka wilt blijven drinken. Saka zorgt ervoor dat uw dorst gelest wordt op een extra verantwoorde wijze.

Saka is puur natuur, een bewuste keuze om uw gezonde leefstijl te ondersteunen.
Waarom?

  • Het is een 100% natuurlijk Alkaline mineraalwater
  • Het bevat natuurlijk voorkomende bicarbonaten, magnesium, silicium en calcium
  • Het bevat geen additieven zoals chemicaliën of conserveermiddelen
  • Het water is op geen enkele manier bewerkt of geïoniseerd
  • Er zijn geen toegevoegde synthetische vitaminen of mineralen
Scroll to top