PORA PUR EXPLORING LIFTING

Rimpels verdwijnen zonder cosmetische ingrepen
Mannen en vrouwen van boven de veertig kijken ernaar uit. Eindelijk een methode die het probleem bij de wortel aanpakt. Op je veertigste wordt het serieus. De huid laat zien hoe je op anderen
 overkomt. Vertwijfeld grijpen de veertig- en vijftigjarigen de ene na de andere crème. Meestal zonder succes.

Er is behoefte aan synergetische hulp. Want in de diepere lagen van de huid liggen de meeste oorzaken
van de schoonheidsachteruitgang. Mannen en vrouwen van boven de veertig en vijftig willen duidelijke resultaten zien. Ze willen een strak huidbeeld.

Het Pora Pur System is de verdere ontwikkeling van de Meso | Beauty Therapie. Een behandeling, die het probleem bij de wortel aanpakt en zichtbaar resultaat oplevert. Pora Pur Exploring Lifting is als behandeling en behandelwijze vergelijkbaar met Meso | Skin Therapy.

Pora Pur Exploring Lifting verschilt onder meer in de krachtige en intensieve werking. Het serum is samengesteld met groot-moleculaire werkstoffen. Om deze groot-moleculaire werkstoffen te kunnen transporteren in de onderliggende lagen van de huid verlopen de electro-impulsen minder snel, maar wel krachtiger. Hierdoor gaan de huidkanaaltjes meer open en is de poratatie-transfer een feit.

Dè oplossing
Velen zoeken de oplossing in cosmetische chirurgie. Dit is te voorkomen door de Meso|Skin Therapy. Het alternatief voor het laten wegspuiten van rimpels. Vroeger mochten alleen artsen de meso-werkzame stoffen met een spuit in de huid injecteren. Nu is er een nieuwe methode ontwikkeld, waarbij deze stoffen via de huidkanaaltjes worden ingebracht, zodat de meso-werkzame stoffen de huid op een onschadelijke manier binnendringen, tot in de diepere huidlagen.

Pora Pur in de praktijk
Wanneer u geïnteresseerd bent in de behandeling met Pora Pur informeer ik u graag over de mogelijkheden.

Scroll to top