ELT

Wereldprimeur: Licht voor een mooie huid

De nieuwe Energizing Light Technology in de BEAUTY ANGEL is speciaal voor de behoefte van beauty salons ontwikkeld. De lichtbehandeling laat zich uitstekend combineren met andere behandelingen en is de ideale aanvulling op uw huidverzorging.

Met de nieuwe Energizing Light Technology is de BEAUTY ANGEL een wereldprimeur. Het brede werkspectrum van zichtbaar licht en infrarood wordt door de samenwerking met nieuw ontwikkelde lichtbronnen, speciale filterschijven en bijzondere glasreflectoren mogelijk gemaakt.Werking door Universiteit Ulm bevestigd.
In het kader van een research van Dr. A. Sommer en Dr. D. Zhu van de Universiteit Ulm is het lichtsysteem van de Beauty Angel ELT systematisch vergeleken met de parameters van gevestigde systemen. Hierbij is vastgesteld, dat hier sprake is van een nieuw huidverjongingssysteem, die de wezenlijke voordelen van de lichtsystemen effectief met elkaar verbindt. Dit zorgt voor een natuurlijke regeneratie en verjonging van de huid.

Wat zijn de oorzaken van huidveroudering?
Huidveroudering wordt door meerdere factoren veroorzaakt. Al vanaf het 25e levensjaar neemt de verzorging van de epidermis (=opperhuid) met voedingsstoffen af. Dit leidt tot een vermoeide, vale en onregelmatige teint. Naarmate men ouder wordt vertraagt de stofwisseling van de fibroblast-cellen (cellen in het bindweefsel), waardoor het collageengehalte van de huid per levensjaar gemiddeld met 1% dealt. Omdat collagen de belangrijkste ‘vulling’ van het bindweefsel is, verslapt de huid. De verminderde celregeneratie leidt bovendien tot vochtverlies, vermindering van de elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming.

De Beauty Angel is volgens de geldende TUV bepalingen getest en draagt het GS-teken. Een zekerheid, waar u op kunt vertrouwen.

De BEAUTY ANGEL staat voor een innovatieve licht- en wellness-behandeling, die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Geniet van het ontspannende licht en voel u lekker in uw vel!

 

Hoe functioneert huidverjonging door licht?

De Beauty Angel gebruikt licht met een bepaalde frequentie, om de huid op natuurlijke wijze te verjongen. Het zogenaamde Beauty Light wordt door de huidcellen (fibroblasten) opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. Omdat het gebruik ook de doorlaatbaarheid van de huid verhoogt, kunnen cosmetische werkstoffen bijzonder effectief werken. Het resultaat is een strakkere en gezondere huid. De ideale behandeling De gemiddelde behandelingsduur dient ca. 15 minuten te zijn. Tussen de individuele behandelingen wordt een pauze van 48 uur aanbevolen. Na de eerste behandeling wordt al gesproken van een ontspanningseffect als ook van een frissere en zachtere huid. Voor de beste resultaten zal de Beauty Angel behandeling regelmatig en over een lang tijdsbestek ondergaan moeten worden. Door de aanvulling met hoogwaardige huidverzorgingsproducten kunnen de resultaten nog meer verbeterd worden. Ook helpt een gezonde levensstijl zeker bij het uiteindelijke resultaat, zoals voldoende slaap, goede voeding en minstens twee liter water per dag drinken!

Scroll to top