Betagenen

Het 66days systeem op basis van BETA-GLUCAN

Beta-glucanen zijn grote moleculen waarin dezelfde moleculaire eenheid zich steeds herhaalt. Het is in feite een op water gebaseerd gistextract. Wateroplosbaarheid is een belangrijke randvoorwaarde, aangezien beta-glucanen die niet wateroplosbaar zijn, fysiologisch grote schade aan het organisme kunnen veroorzaken. In de cosmetica wordt veelal de in water oplosbare Glucan gebruikt, afkomstig van bakkersgist. Deze Glucan staat in de farmaceutische wereld bekend om zijn stimulering van het immuunsysteem. Ook Deynique heeft om deze reden voor Glucan gekozen. W.M. Mooij Schoonheidssalon heeft dit verzorgingssysteem opgenomen in het huidverbeterende en anti-aging behandelingsconcept en heeft ook de daarbij behorende producten in het assortiment.
Squaleen, lanosterol, cholesterol plus allerlei hormonen kunnen onder invloed van UVA- en UVB straling omgezet worden in een ongewenste verbinding: Squaleen Hydroperoxyde. Dit hele proces wordt oxidatieve stress genoemd en kan tot huidziektes leiden.

Met behulp van Beta-Glucan uit gist kan deze oxidatieve stress met 95% worden teruggedrongen!

Beta-Glucan heeft tevens de eigenschap om een waterdepot te vormen waardoor de huid zijdezacht aanvoelt.
Tevens hebben Beta-Glucanen uit gist een zuiverende werking en reorganiseren ze de microflora en microfauna van onze huid.
Met Beta-Glucan wordt de deling van de opperhuid versneld. Kleine littekens worden sneller genormaliseerd.

Een behandeling in W.M. Mooij Schoonheidssalon met het 66-days systeem alleen is niet voldoende om het beooogde resultaat te krijgen. De verzorging van de huid dient thuis altijd te worden ondersteund met het gebruik van de 66days producten. Bij gebruik op lange termijn zijn de effecten zonder meer zichtbaar en voelbaar.

Alles bij elkaar genomen is het 66days systeem van Deynique momenteel de beste methode om voortijdige veroudering van de huid tegen te gaan.

DAGVERZORGING VAN HET 66days SYSTEEM ZIET ER ALS VOLGT UIT:

Stap 1: REINIGING (Deep Pore Cleanser) 
Neem een hoeveelheid Deep Pore Cleanser ter grootte van een kersenpit. Schuim dit met lauwwarm water op. Verdeel dit over het gelaat, hals en decolloté en reinig met draaiende bewegingen. Verwijder de resten met lauwwarm water en herhaal dit alles nog een keer.
Stap 2: NAREINIGING (Herb Mineral Spray)
De nareiniging is nu van groot belang. Zorg ervoor dat er geen schadelijke resten op de huid achterblijven. U sprayt eenvoudig de Herb Mineral Spray op het gelaat,hals en decolloté en met een droog wattenschijfje verwijdert u de resten vuil en cleanser.
Stap 3: OLIE (Beta Moisture Fluid)
Gebruik Beta Moisture Fluid op hals en gelaat. Dit verzadigt de vetopname van de huid. Gebruik niet te veel van deze olie. 2 druppels zijn ruim voldoende voor hals en gelaat. Zodra de olie in de huid opgenomen is, ontstaat er een vitaliserende en beschermende laag op uw huid. Voor het decolloté neemt u een extra druppel.
Stap 4: LOTION (Betabolic Lotion)
Breng voor het aanvullen van het vochtgehalte van de huid nu enkele druppels BetaBolic Lotion aan zoals in stap 3 omschreven.
Stap 5: DAGCRÈME (Betagenen Dagcrème)
Breng voor de bescherming van de huid de Betagenen Dagcrème aan.

AVONDVERZORGING VAN HET 66days SYSTEEM:
Tijdens de nacht, om precies te zijn tussen 1.00 en 4.00 uur, is de huid het meest actief. Dit biologisch aspect wordt tijdens de 66days kuur optimaal benut. Primair gaat het hierbij om de verzorging en verbetering van het verhoorningsproces.
Betagenen kunnen ’s nachts, vanwege hun invloed op de verhoorning dode en harde cellen verwijderen waardoor de huid zacht wordt. Tegelijkertijd pakken ze de vrije radicalen aan. Bij de ochtendreiniging worden de afvalstoffen van ’s nachts weer verwijderd.
Stap 1: REINIGING (Deep Pore Cleanser)
Reinig uw huid ’s avonds op dezelfde manier als ‘s morgens.
Stap 2: NAREINIGING (Herb Mineral Spray)
Daarna zoals ‘s morgens de Herb Mineral Spray sprayen en met droog wattenschijfje de restanten van vuil en schuim van de huid verwijderen.
Stap 3: GELEE (Beta Gelee)
Verdeel 2-3 druppels Beta gelee over gelaat en hals en masseer voorzichting in de huid.
Stap 4: NACHTCRÈME (Betagenen Nachtcrème)
U kunt nu de Betagenen Nachtcrème aanbrengen. Deze crème herstelt ’s nachts de natuurlijke afweer van de huid.

STIMULEREN – Pointer
Voor optimaal resultaat stimuleert u het gelaat na de reinigingsfase met de Pointer op de aangegeven punten 10 seconden in de juiste volgorde.

De huidverzorging van het gelaat, hals en decolloté kan uitstekend ondersteund worden met behulp van de pointer.
Er zijn drie manieren waarop u de contouren van uw gelaat kunt versterken/vormen en het uiterlijk van uw huid kunt vitaliseren:
• Door energie-activering via de acupunctuurpunten
• Door ontspanning
• Door versterking van de gezichtsspieren

Circa 70 spieren geven uw gezicht het uiterlijk wat uw uitstraling bepaalt. Door verschillende oorzaken veranderen deze spieren. Sommige zijn verkrampt, andere ontbreekt het aan energie of spankracht.
Zelfs de houding van de nek en het hoofd kan kleine rimpeltjes en groefjes veroorzaken. Met de POINTER heeft u nu een effectief middel om nauwelijks benutte gezichtsspieren te stimuleren. Dankzij de ontspanning, versterking en verzorging door de toepassing van de Pointer ontstaat er een voelbare vitalisering en krijgt u bovendien een jongere uitstraling en verfijnd huidbeeld.

Scroll to top